Nille har funnet sin plass hos folket

bilde i galleriet

Jeanette er butikksjef i Nillebutikken her på Stryn Torg.

Nille har vært på Stryn Torg siden senteret åpnet for snart 16 år siden . Nille har i sin visjon at de skal være butikken for både de små og store anledningene. Dette gjør Jeanette og hennes stab alt for å klare. Det gøyeste er å få pakke ut og vise frem produktene som skal være med å skape disse anledningene.

Og det er ekstra kjekt når kundene viser begeistring for de varene som blir presentert. Fornøyde og glade kunder er det beste vi vet, sier Jeanette.

Det er også alltid hyggelig å overhøre f.eks “.. jammen det har de jo på Nille” Det er da du vet du har truffet målgruppen og at man har gjort jobben med å skape øyeblikk.

En arbeidsdag i en Nillebutikk blir sjelden en kjedelig dag. Varene strømmer både inn og ut. Til enkelte sesonger og anledninger er det pallevis som skal pakkes ut, settes i hyller og presenteres for kunden. Og vi er ikke før ferdig med en anledning før den neste står for tur.

Men det er dette som er med på gi arbeidsdagen innhold og når vi kan få lov å toppe det med fornøyde kunder, ja da kan vi nesten ikke ha det bedre eller …… sier Jeanette.