To salongar slår seg saman og blir ein.

bilde i galleriet

Frå 1.2.2024 tok Petit Hårstudio og Marie Eggum-Sunde over etter Clip Frisør på Stryn Torg. Karin Nesje har etter snart 40 år i bransjen eit ynskje om å trappa ned, men ho forsvinner ikkje. Karin vil no forsette som frisør i samle lokalet saman med Marie.

Det er ikkje fyrste gongen at desse to driv salong i saman og tek over etter kvarandre. Då Karin starta som sjølvstendig frisør starta ho Clip Frisør som var lokalisert på Hotel Alexandra. Etter Alexandra tida ville Karin inn til Stryn. Der vart ho deleigar i Petit Hårstudio. Ho dreiv Petit i sentrum i om lag 15 år, då Marie kom inn og tok over. Karin flytta inn på Stryn Torg med Clip Frisør. I mars 2023 flytta også Petit Hårstudio inn til Clip Frisør her på Stryn Torg. Begge salongane dreiv da i same lokasjon, men frå februar 2024 vil salongen bli driven som Petit Hårstudio. Og no har Marie teke over styringa. Så ein kan trygt sei at ringen er slutta.

Denne endringa vil ikkje kundane leggje merke til. Det blir faktisk enda lettare. No kan alle timar bestillast på www.ledigtime.no/petit/p/hjem og salongen har igjen eit telefon nr 57 87 20 72. Kundane vil fortsatt møte dei blide frisørane Marie og Karin og saman med seg på laget har dei også Torhild Steinsåker. I tillegg til frisør så tilbyr Petit og hud og fotpleie. Marianne Kobberstad er tilsett som hud og fotterapeut.

Marie har mange tankar om framtida og ynsker å utvikla salongen i takt med tida. Det som no står for tur er å få tak i ein erfaren frisør (dame og herrefrisør). Etterspørselen er stor så det skal ikkje mangle på oppgåver og kundar. Marie ynsker også å utvide tilbodet med hud og fotpleie. I dag jobbar Marianne 2 dagar i veka. Målet er at salongen kan tilby denne tenesta full tid veka igjennom.

Marie trivest godt på Stryn Torg i dei nye lokala. Dei har eit godt arbeidsmiljø på salongen og det er kjekt å ha nye kollegaer rundt seg i eit kjøpesenterfellesskap.

Vi ynskjer Marie og gjengen hennar masse lukke til.